Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 1 pincée de fleur de sel
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 10 g de beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 751.3 kJ / 179.6 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 140.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain d'épices
1h 15min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15min
Biscuits de Noël aux épices et au miel
2h 35min
Truffes au rhum et à la cannelle
45 Min
Pain d'épices au miel de fleurs
1 Std.
Petits bonshommes aux épices
1 Std.
Cannelés bordelais
13 Std. 30 Min
Cake aux fruits confits
4h 30 min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1 Std. 30 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4 Std.
Baba au rhum
4 Std.
Pain d'épices au miel de châtaignier
2h 20min