Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe rases d'épices à pain d'épices
- 250 g de lait
- 450 g de miel de châtaigner
- 300 g de farine de seigle
- 150 g de farine T45
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 pincée de fleur de sel
- 30 g de sucre roux moelleux, type vergeoise brune
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- 1 noisette de beurre, pour le moule
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7967 kJ / 1892 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 740 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelés bordelais
13 Std. 30 Min
Stollen
3h 45min
Mélange d'épices pour pain d'épices
5 min
Galette des Rois aux pommes et noisettes
1u. 40min
Meringues fondantes chocolat-amande
2h 30min
Pain d'épices aux fruits secs
1h 15 min
Petits bonshommes aux épices
1h
Pain d'épices au miel de fleurs
1h
Pain d'épices
1h 15 min
Cake aux fruits confits
4 godz. 30 min
Brioche Nanterre
4 godz. 15 min
Brioche aux pralines
8h 35min