Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coulis de fruits
10 min
Sauce à l'oseille
25 min
Financiers aux cerises
1h
Compote rhubarbe fraise
35min
Compote poire-rhubarbe
25 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Pannacotta à la cerise
3h 30 min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min