Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2185 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney de figues
4h
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1h 30min
Flan de petit-suisse aux mirabelles
1 godz. 5 min
Blancs-mangers aux amandes et compotée de fraises
4 godz. 40 min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Pêches pochées, framboises, amandes
45min
Gelée de framboise
6 godz.