Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de fruits d'automne
30 dk
Granité aux cerises et crème balsamique
5 dk
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Gratin de figues
25 dk
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12 Std. 30 Min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1sa
Compote pomme-poire aux épices
20 dk
Sorbet à l'abricot
10 dk
Poires farcies en papillote
35 dk
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1h 30min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min