Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 Std. 30 Min
Chutney framboise et poivron
1 Std.
Pêche pochée au thym
3u. 20min
Chutney à la cerise
50min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Coulis de fruits
10min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.