Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Coulis de fruits
10 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Mousse au citron et langues-de-chat au citron
3h 45min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Pêche Melba
6 Std.
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3 Std. 30 Min
Pannacotta au melon
2h 15min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Pêche pochée au thym
3 Std. 20 Min