Compatibele versies
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 568 kJ / 135 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble pommes-cerises (sans gluten et sans lactose)
50 Min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Gratin de figues
25 Min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 Min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 Std.
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Clafoutis aux cerises amarena et lait d'amande
3 Std.
Coulis de fruits
10 Min
Compotée de fruits d'automne
30 Min
Compotée de fruits d'automne et ses madeleines
1 Std.