Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 2990 kJ / 724 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 41 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 449 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise
20min
Sauce aurore
15min
Rognons de veau sauce madère
20min
Sauce à l'oseille
25min
Sauce chasseur
35min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min.
Huîtres farcies à la fondue de poireau
45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3 Std.
Sauce Messine
10min
Raie aux câpres
45min
Sauce piquante
35min
Sauce gribiche
15min