Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmite du pêcheur
50min
Sauce rouille
10 Min
Aïoli traditionnel
10 Min
Sauce gribiche
15 Min
Opérette de fruits de mer
1hod. 40min
Sauce armoricaine
1h
Sauce au poivre
25min
Moules marinées à l'espagnole
45 Min
Rouille
10 Min
Velouté de moules au safran
40min
Mouclade charentaise
40min
Encornets sautés à l'ail et au chorizo
20 Min