Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Rouille
10 min
Beignets de crevettes
35 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12 Std.
Bourride
1 Std.
Calamars sous-vide
4 godz. 15 min
Sauce rouille
10 min
Encornets à la provençale
55 Min
Sauce armoricaine
1 Std.
Velouté de moules au safran
40min
Tapenade de Marseille
15 Min
Aïoli
10 min