Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Eiwitten
- 0.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beignets d'huîtres au thym
35 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Bouillabaisse
1h 15min
Calamars farcis comme en Algarve
1 Std. 10 Min
Rouille
10 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Ormeaux à la persillade verte
30 Min
Sauce armoricaine
1 Std.
Moules farcies au beurre d'ail
35 Min
Bisque de crevettes
30 Min
Sauce gribiche
15min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min