Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
of 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 400 gramme
- Calorieën
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 77 g
Alternatieve recepten
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20 min
Terrine aux restes de viande
13 Std. 15 Min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6 Std. 30 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24j
Foie gras de canard
72h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Rillettes de porc tradition
12j
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté en croûte
7h 45min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine de campagne
4h 30min