Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de foie de porc, en cubes
- 1 oignon, en morceaux
- 200 g d'échine de porc, désossée, en cubes
- 6 brins de persil frais
- 1 feuille de laurier frais, coupée en trois
- 100 g de veau, en cubes
- 100 g de gorge de porc
- 1 feuille de laurier
- 1 œuf
- 2 c. à soupe d'armagnac
- 1 c. à café de quatre-épices
-
50
g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
of 50 g de noisettes décortiquées - sel
- poivre moulu
- 1 crépine de porc
- Voeding
- per 400 gramme
- Calorieën
- 5531 kJ / 1322 kcal
- Eiwitten
- 132 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 77 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté lorrain
15h 30 min
Pâté de campagne
48h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2h 30min
Pâté en croûte (Espagne)
6h 15min
Terrine de campagne
4óra 30p
Sauce gribiche
15 Min