Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de lait
- 4 jaunes ďœufs
- 1 c. à café rase d'extrait naturel de vanille
- 50 g de cassonade
Le tartare de fruits
- 1 mangue, détaillée en dés
- 2 bananes, coupées en rondelles
- 4 fruits de la Passion, jus et pulpe
- 40 g de cassonade
- 2 c. à soupe de rhum
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 8190 kJ / 1959 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 215 g
- Vetten
- 107 g
- Vezels
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30min
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6h 30min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
Crème brûlée à la violette
2h 15min
Sabayon aux raisins
15 Min
Fenetra de Toulouse
1 Std. 30 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Crème renversée au café
2h
Crème glacée mascarpone
5h