Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Délice de foies au riesling
2h 50min
Pâté de campagne
48 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Confiture de lard
25 Min
Terrine de campagne
4 Std. 30 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Rillettes de poulet
6 Std.