Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 150 g de beurre demi-sel, ramolli et coupé en morceaux
- 250 g de foies de volaille
- 1 bouquet garni (thym, laurier, persil)
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de cognac
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées, hachées grossièrement au couteau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 778 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 16.4 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de campagne au foie gras
48h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Pâté de campagne
48h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50 min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 godz. 30 min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Terrine de lapin aux herbes
24h
Terrine de campagne
4h 30 min