Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Magret de canard à la myrtille
1h 10min
Pavés chocolat écume de menthe
3sa
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min
Crème brûlée à la Passion
3sa 45 dk
Crème brûlée au champagne et biscuits roses de Reims
3sa
Crème brûlée à la violette
2sa 15 dk
Sphère chocolat-mandarine
12 Std.
Le chocolat dans tous ses états - Sébastien Richard
3h 15min
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12 Std.
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Mignardises comme un Irish coffee
4hod. 10min
Sorbet Cuba libre
4u. 50min