Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de champagne
- 5 jaunes d'œufs
- 100 g de cassonade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1636 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3h 15min
Fontainebleau à la violette
25min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Opéra de foie gras
24h
Crème brûlée à la violette
2 godz. 15 min
Crème brûlée à la fraise
3h 10min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3 godz. 45 min
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Île flottante au foie gras
25min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min