Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre, et 2 c. à soupe
- 2 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 12 fraises, émincées en fines lamelles
- 6 pêches, coupées en deux
- 250 g d'eau
- 10 feuilles de basilic frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1220 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 8.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 19.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet à la fraise
12 godz.
Sorbet fraise-coquelicot
10min
Glace au chocolat
12 godz.
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Crème glacée fraise-soja
4h 20min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Glace à la fraise sans crème
12 godz.
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Figues mi-cuites, verveine et glace vanille
15min
Sorbet poivron et fruits rouges
12 godz.
Morir soñando (cocktail dominicain)
10min