Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
TM6 TM5

Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises

3.2 (25 beoordelingen)

Ingrediënten

La pannacotta noix de cajou

  • 100 g de sucre en poudre
  • ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
  • 200 g de noix de cajou
  • 2 c. à café bombée d'agar-agar
  • 15 g d'huile de tournesol
  • 500 g d'eau

Le coulis de framboises

  • 40 g de sucre en poudre
  • 300 g de framboises fraîches
    of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées
  • 40 g de jus de citron

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1431 kJ / 342 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
34 g
Vetten
18 g
Vezels
3.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten