![Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD6F2FE7-60C4-4FC7-8D29-2DE2DF5197EF/Derivates/67BA631D-91A1-4E81-9AC7-1EF424647539.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24sa
Glace au litchi, coulis de framboise
6h 20min
Terrine en mousse de fruits
4h 30min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2ч. 10 мин.
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1 godz.
Tarte fine aux deux chocolats et aux fruits rouges
4 godz. 20 min
Pannacotta au melon
2h 15min
Riz au lait au coulis de framboises
50 мин.
Fontainebleau et coulis de fraises
5ч. 10 мин.
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min