Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3u. 20min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 godz. 30 min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12 Std.
Glace au litchi, coulis de framboise
6sa 20 dk
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2hod. 30min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Tartelette au chocolat praliné
2hod. 30min
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h