Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta noix de cajou
- 100 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, coupée en morceaux
- 200 g de noix de cajou
- 2 c. à café bombée d'agar-agar
- 15 g d'huile de tournesol
- 500 g d'eau
Le coulis de framboises
- 40 g de sucre en poudre
-
300
g de framboises fraîches
of 300 g de framboises surgelées, préalablement décongelées - 40 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1431 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.5 g
Alternatieve recepten
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Pannacotta coco-kiwi
3h
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30 min
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35 min
Pannacotta au yaourt de lait de chèvre et coulis de framboise
3h 20min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Glace au litchi, coulis de framboise
6 Std. 20 Min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Coulis de fruits
10 min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Pannacotta aux fruits rouges
3h 25 min.