Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Pavlova aux fruits rouges
4h
Bavarois Passion-coco
8 godz. 10 min
Layer cake au lemon curd
5 Std.
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 godz. 15 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2 godz. 45 min
Pavlova aux figues
4h
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3 Std.
Pavlova à la grenade
3 Std.