Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La meringue
- 120 g de blancs d'œufs (environ 4 blancs d'œufs)
- 120 g de sucre en poudre
- 120 g de sucre glace maison
L'ananas
- 350 g d'ananas frais, coupé en morceaux
- 50 g de sucre roux
- 30 g de rhum
- 500 g d'eau
La crème chantilly
- 80 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3018 kJ / 720.2 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 94.8 g
- Vetten
- 32.8 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6u.
Pavlova aux fruits rouges
4h
Pavlova mangue-kiwi
4u. 10min
Bavarois litchis-framboises
4h
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12 Std. 15 Min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Lemon curd
25min
Minipavlovas
3h 45min
Minitartelettes à la crème de marrons
5 godz.
Bavarois cerise-pistache
6 Std. 30 Min
Pavlova aux figues
4h
Charlotte mangue-Passion
5 godz.