Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
of 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1130 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Terrine bressane
24 Std.
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Pâté de campagne
48 godz.
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Terrine de pintade aux pistaches
24 Std.
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Pâté en croûte (Espagne)
6 Std. 15 Min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min