Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de poitrine de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g de gorge de porc, coupée en dés d'1 cm de côté
- 250 g d'échine de porc, désossée, coupée en dés d'1 cm de côté
- 1 morceau de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
- 150 g d'oignon, pelé et coupé en morceaux
- 50 g d'échalotes, pelées et coupées en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de lait
- 8 baies de genièvre
-
50
g de gin
of 50 g de calvados - 1 œuf
- 1 c. à café rase de sel
- 1 c. à café rase de poivre moulu
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1130 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Terrine de canard
24h
Pâté de lapin
2h 35min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Sauce gribiche
15min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Terrine de campagne
25u. 15min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine de viandes express
1h 5min
Pâté de campagne
48h
Terrine de campagne
4h 30min