Compatibele versies
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de noix de cajou
- 100 g de papaye confite
- 100 g d'ananas confit
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe de graines de sésame, dorées
- 5 fruits de la Passion, pulpe et pépins
Le jour même
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de sucre semoule
- 2 c. à soupe de jus de citron vert
- 450 g de papaye, pelée et coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé aux pistaches
13h
Glace rhum raisins
12h
Terrine de poissons aux légumes
6 godz. 30 min
Christmas cake traditionnel
720h
Babas au rhum et fruits rouges
4 Std.
Sphères glacées au caramel de café
24h
Œufs au lait au citron
5 Std.
Crème brûlée à la violette
2 Std. 15 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Mont-Blanc glacé
4 godz. 20 min
Tourtière aux pruneaux
55min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12h