Compatibele versies
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 30 g de noix de cajou
- 100 g de papaye confite
- 100 g d'ananas confit
- 2 blancs d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à soupe de graines de sésame, dorées
- 5 fruits de la Passion, pulpe et pépins
Le jour même
- 20 g de gingembre frais, coupé en morceaux
- 2 c. à soupe de sucre semoule
- 2 c. à soupe de jus de citron vert
- 450 g de papaye, pelée et coupée en morceaux (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1117 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau battu
3 Std.
Nougat glacé aux pistaches
13h
Baba aux agrumes
8 godz. 45 min
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50 Min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Bûche mandarine-sarrasin
13 Std. 15 Min
Pommes flambées au cognac et glace vanille au pineau des Charentes
12h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Petits gâteaux de crêpes à la pomme et au caramel
2h 50min
Macarons d'Amiens
1 Std. 45 Min