Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 160 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 branche de romarin frais, effeuillé (voir "Conseil(s)")
- 50 g de compote de pommes
- 1 jaune d'œuf
- 20 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
La garniture
- 100 g de confiture d'abricots, allégée en sucre
- 100 g d'amandes en poudre
- 1 œuf
- 500 g d'abricots frais (de petite taille), coupés en deux
- ½ branche de romarin frais, effeuillé
- 40 g d'amandes émondées, concassées
- 1 c. à soupe de miel liquide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2383 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50min
Tarte aux prunes et aux noisettes
2h 15min
Tartelettes aux abricots et au romarin
1h 45min
Gâteau aux abricots et aux amandes
50min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Gâteau à l'orange
1h
Gâteau aux prunes
1h 15 min
Cake aux pêches caramélisées
1h 25min
Tarte abricot-framboise
1h 15 min
Tarte aux abricots et au nougat
2h 20min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2h 10min