![Foie-gras mi-cuit Foie-gras mi-cuit](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/16f988cb-a161-4483-a402-c143e76e2469/Derivates/ff58846d-2659-469c-926a-7366330349cf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (optioneel)
of 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (optioneel) - 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1359 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Foie gras sous-vide
72 Std.
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Truffes à la crème de whisky
2h 20 min.
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Rillettes de lapin
12h
Foie gras de canard
72 Std.