Apparaten en Accessoires
Sauce dieppoise
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
300 g
Ingrediënten
-
70 g d'échalotes
-
150 g de vin blanc
-
500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
-
400 g de crevettes cuites, non décortiquées
-
150 g de crème liquide 35% m.g.
-
50 g de beurre coupé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 300 g
Natrium
2615 mg
Eiwitten
52 g
Calorieën
4980 kJ /
1202 kcal
Vetten
98 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
60 g
Koolhydraten
15 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Poissons & fruits de mer
113 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je dit ook leuk...
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce à l'oseille
25 min
Beurre d'escargot
10 min
Sauce au poivre
25 min
Fumet de poisson
45 min
Sauce à l'oseille
35 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55 min
Beurre blanc
20 min
Sauce chasseur
35 min
Côte de bœuf, sauce moutarde
2 godz.
Sauce piquante
35 min
Sauce Messine
10 min