![Sauce dieppoise Sauce dieppoise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46608379-9FAC-468A-A6FD-0F30B0580DFD/Derivates/1ccdb001-015f-4f6b-9030-2817d981569c.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 400 g de crevettes cuites, non décortiquées
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 4980 kJ / 1202 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 98 g
- Verzadigd vet
- 60 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 2615 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de crevettes et croûtons
1 godz.
Sauce au poivre
25min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 мин.
Sauce à l'oseille
35 min
Sauce américaine
55 min
Sauce à l'oseille
25min
Beurre blanc
20 Min
Sauce aurore
15min
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Sauce hollandaise
15min
Matelote de roussette au vin rouge
1ч. 30 мин.
Sauce Messine
10min