Compatibele versies
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1000 g de lait demi-écrémé
- 1 gousse de vanille, fendue
- 40 g de sucre en poudre
- 400 g d'abricots frais, en morceaux
- 50 g de miel de lavande
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1084 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 3 g
Alternatieve recepten
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min
Crème express chocolat-vanille
20min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Pannacotta pamplemousse-coco
3h 25min
Riz au lait crémeux
1h 15min
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 godz. 20 min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1 Std. 50 Min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30 min
Semoule au coulis de mangue
1 Std. 50 Min
Petits pots de semoule au lait et au caramel
6 godz. 45 min