Compatibele versies
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Compotée de pêches à la verveine
- 8 pêches, bien mûres, coupées en quatre
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 15 feuilles de verveine citronnelle
Crème d'abricot aux perles du Japon
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 60 g d'eau
- 80 g de mascarpone
- 100 g de perles du Japon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023.3 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Confiture figue-romarin
50min
Compote de fruits d'hiver et vanille
40min
Compote pomme-poire aux épices
20 Min
Compote pommes-pruneaux et flocons d'avoine
35min
Compote d'abricots et petits boudoirs
50min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45min
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Pêche pochée au thym
3 godz. 20 min
Crumble pommes-figues
45min
Compote de prune à la cannelle
25 min