Compatibele versies
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Compotée de pêches à la verveine
- 8 pêches, bien mûres, coupées en quatre
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 15 feuilles de verveine citronnelle
Crème d'abricot aux perles du Japon
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 60 g d'eau
- 80 g de mascarpone
- 100 g de perles du Japon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023.3 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney d'abricots
4 Std.
Confiture melon-anis
6 Std.
Gâteau de pain perdu aux framboises
35min
Confiture courge-orange
6 Std.
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Compote meringuée pomme-ananas
45 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Confiture de potiron à l'orange
6 Std. 45 Min
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Entremets chocolat-châtaigne, crème anglaise à la clémentine
12h
Confiture d'ananas à la vanille
25 min