Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 1497 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bisque de crevettes
30 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Raie aux câpres
45min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45min
Pressé de raie
14h
Fumet de crustacés
25min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Mouclade charentaise
40min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Palourdes et amandes farcies
40min