Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 1497 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60h 30min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 Std. 5 Min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Fond de viande
3h
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Accras de julienne
45 min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10 min
Thon sous-vide au beurre citron
30 min
Fumet de crustacés
25 min
Bisque de crevettes
30 min