Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 1497 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 godz.
Saumon gravlax
60h 30min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1 godz. 5 min
Bisque de homard au paprika
1 Std. 20 Min
Fumet de crustacés
25 Min
Fumet de poisson
2h 10min
Sauce vierge
10 Min
Bisque de crevettes
30min