Compatibele versies
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au yaourt
- 100 g de sucre en poudre
- 350 g d'eau
- 40 g de jus de citron
- 250 g de yaourt nature à 10% m.g.
Le caramel au sésame
- 100 g de sucre en poudre
- 10 g d'eau
- 10 g de graines de sésame blanc
Les poires au vin
- 600 g de vin rouge
- 1 bâton de cannelle
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- 80 g de sucre roux
- 800 g de poires, épluchées et entières (4 poires)
Le coulis de fruits rouges
- 200 g de fruits rouges surgelés variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1939.8 kJ / 462.3 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 93.5 g
- Vetten
- 3.3 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 39.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poire au vin rouge
20 min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Soupe de pêche au basilic
30 min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1j
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1 Std. 40 Min
Poires au vin rouge
5h
Pêche pochée au thym
3h 20 min
Nage de saint-jacques à la citronnelle
30 min
Chutney de poires
55 Min
Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise
45 Min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50 menit
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1j 30 menit