Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Confiture de tomates aux épices
13h
Chutney de figues
4 Std.
Confiture de cerises
2h 30min
Terrine de canard
24 Std.
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45min
Confiture de myrtilles
1 Std. 45 Min
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Vin blanc chaud
12 Std. 25 Min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30 min
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Figues vapeur et sirop au vin rouge
35 Min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 Min