Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30 min
Chutney de figues
4h
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 Std.
Terrine bressane
24h
Délice de foies au riesling
2 Std. 50 Min
Crème glacée au pain d'épices
24h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Pâté de campagne au foie gras
48 Std.
Chutney d'abricots
4h
Pâté de campagne
48 Std.
Céleri rémoulade
10 min
Confiture de vin aux épices
12 Std.