Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2019 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1 Std.
Gelée de groseille
35 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35min
Sorbet au cassis
10min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Tarte à la rhubarbe meringuée
14h 15 min
Gelée de sureau
50 Min
Rhubarbe en sabayon anisé, fraises au sucre
30 Min
Compote de rhubarbe
1h 5min