Glace rhubarbe, romarin et estragon
TM6 TM5 TM31

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

La veille

  • 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux

Le jour même

  • 1 branche d'aiguilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Voeding
per 1 bocal
Calorieën
4298 kJ / 1015 kcal
Eiwitten
12 g
Koolhydraten
2019 g
Vetten
2 g
Verzadigd vet
1 g
Vezels
25 g
Natrium
172 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten