![Glace rhubarbe, romarin et estragon Glace rhubarbe, romarin et estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/81DD7F5A-35A9-4E86-805E-340584A1DDC7/Derivates/2393493d-4c25-4931-a260-2ba6238571c2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2019 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte pomme-rhubarbe
1 godz. 20 min
Gelée de groseille
35 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Compote de rhubarbe
1 Std. 5 Min
Sorbet à la quetsche et tuiles à la pistache
45 Min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40 min
Blinis au sarrasin et au maïs, saumon mariné
1 Std. 40 Min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Cake moelleux à la rhubarbe
1 Std. 40 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Sorbet au cassis
10 Min
Sorbet cerise et lait de coco
3 Std. 15 Min