Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2019 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Crème de laitue au raifort
40 Min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1 Std.
Glace concombre groseille
2 Std. 15 Min
Sorbet miel, raisins et thym
24h 30min
Gelée de sureau
50 Min
Salade de betterave et halloumi
15 Min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 Min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Tarte pomme-rhubarbe
1 Std. 20 Min