Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet, sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Rouleaux de crabe et coriandre
1h
Rillettes aux deux saumons
1h
Rillette de sardine au citron
5 min
Tartare de thon rouge
1h 15 min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48j
Moules marinées à l'espagnole
45min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Blinis de pomme de terre au saumon fumé
35 Min
Rillettes de maquereau au fromage frais et aux herbes
1h
Rillettes de sardine à la marocaine
15min