Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet, sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Gaspacho
2h 25min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Tzatziki comme en Grèce
40min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min
Donburi aux tempura de crevettes et wakamé
1h
Rillettes de thon aux câpres
15min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Saumon gravlax
60hod. 30min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Rillette de sardine au citron
5 menit
Cuillères de langoustine au cognac
35min