Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
- 250 g d'eau
- 1 sachet de gelée au madère
- 5 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (I)
- 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de saumon fumé, coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582.1 kJ / 140.1 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 817.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feuilleté au fromage
2h 5min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 Std. 45 Min
Pain de poisson à l'avocat sans lactose
2h
Cheesecake aux radis
3h 35min
Verrines printanières
25 phút
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Minitartelettes aux œufs de lump
1h 20min
Petits flans de poisson
1 Std. 5 Min
Terrine aux deux poissons
1h
Terrine de poisson
1h
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 phút
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min