Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
- 250 g d'eau
- 1 sachet de gelée au madère
- 5 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (I)
- 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de saumon fumé, coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582.1 kJ / 140.1 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 817.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œuf poché sauce meurette
1j
Gougères à la mousse de saumon
25 Std. 35 Min
Profiteroles au foie gras
1 Std. 45 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1 Std. 45 Min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5 godz. 20 min
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
25 min
Verrines printanières
25 min
Terrine de saumon aux épinards
2j
Verrines de crème d'asperges
2h 35 min
Beurre d'escargot
10 min
Cannelés au thon
40 min
Cannelés au jambon
13 godz.