Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 410 g d'asperges blanches en bocal (660 g poids net total)
- 250 g d'eau
- 1 sachet de gelée au madère
- 5 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (I)
- 3 c. à soupe de mayonnaise au citron
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de piment d'Espelette, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de saumon fumé, coupées en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582.1 kJ / 140.1 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 817.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10 Min
Gougères au comté
45 min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Sauce madère
35 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Guirlande givrée à la mirabelle
2h
Terrine aux restes de viande
13h 15min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Crème aux fanes de radis et lard fumé
1 Std. 50 Min
Sauce gribiche
15 Min