![Pannacotta au foie gras et coulis de mangue Pannacotta au foie gras et coulis de mangue](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d898be43-e7cb-49d5-8c78-3867ca1a656e/Derivates/b315edb9-35fc-447d-a3af-66e40859361d.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette au foie gras
3h 30min
Crumble au foie gras
1 Std. 10 Min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Eclairs guacamole et crabe
1 Std. 10 Min
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1h 35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Petits choux au saumon fumé
1 Std. 10 Min
Verrines de crème d'asperges
2 godz. 35 min