Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta au foie gras
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de porto rouge
- 200 g de foie gras de canard mi-cuit, en morceaux
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- 150 g de mangue mûre, coupée en morceaux
- 6 pincées de poivre 5 baies (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1147.8 kJ / 277.5 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 159 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2h 20min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 min
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
2 Std. 10 Min
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1h
Tartare de daurade à la vanille
1h 10min
Bavarois d'asperge
15min
Cheesecake sans cuisson au basilic
4h 20min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
25min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min