Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
TM6

Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé

4.0 (47 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 10 brins de persil frais
  • 40 g d'eau
  • 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
  • 20 g de beurre
  • 100 g de vin rouge
  • 5 g de fécule de maïs
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g d'escargots en conserve, égouttés
  • 6 tranches de pain de campagne, grillées

Voeding
per 1 portion
Calorieën
919.8 kJ / 219.3 kcal
Eiwitten
12.5 g
Koolhydraten
16.5 g
Vetten
9.3 g
Verzadigd vet
6 g
Vezels
3.2 g
Natrium
390.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten