Compatibele versies
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 390.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beurre d'escargot
10min
Nage de crustacés au champagne
1 Std. 5 Min
Aspic d'asperges
24 Std.
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2 godz. 45 min
Gratin de poissons à la choucroute
40min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45 Min
Sauce blanche
10min
Avocat farci au crabe
40min
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1 Std.
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40 min
Sauce choron
20min