Compatibele versies
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 16.5 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 390.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Bûche de la mer
13h
Ragoût de bœuf à la bière et colcannon
4h 40 min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Sauce hollandaise
15 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 Std. 30 Min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 Min
Blanquette de ris de veau
1 godz. 50 min
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min