Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g d'échalotes
- 30 g de beurre
- 200 g de vin blanc sec
- 300 g de moules fraîches, préalablement nettoyées et dégorgées
- 200 g de coques fraîches, préalablement dégorgées
- 150 g de poireau, coupé en julienne
- 150 g de carottes, coupées en julienne
- 20 g de farine de blé
- 150 g de crevettes cuites, décortiquées
- 6 vol-au-vent, prêts à garnir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1410.7 kJ / 337.7 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 20.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 629.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brandade de morue et persillade
50min
Bourride
1h
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
La cuisson des langoustines
40 min
Fumet de crustacés
25min
Turbot sauce champagne
30 min
Sauce dieppoise
35min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Crème renversée au caramel, langues-de-chat
8h
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min