Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (la veille)
- 1 clou de girofle
- ½ oignon
- 750 g de vin rouge (1 bouteille)
- 3 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 20 g de cognac
- 3 carottes, coupées en rondelles
- ½ zeste d'orange râpé
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf (à bourguignon), détaillée en cubes (2 cm)
Le jour même
- 80 g de farine de blé
- 60 g d'huile d'olive
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461.8 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Joues de bœuf au cidre
3h 15 min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5h 30min
Pissaladière
3hod.
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Caramel de base
25min
La daube niçoise
13h 20min
Porc aux lentilles
1h 20min
Blanquette de veau cuisson lente
2小时 10 分钟
Osso-buco cuisson lente
1 Std. 50 Min
Sauté de veau aux olives
1小时
Oreillettes
3h 40min