Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (la veille)
- 1 clou de girofle
- ½ oignon
- 750 g de vin rouge (1 bouteille)
- 3 gousses d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 10 brins de persil frais, équeutés
- 20 g de cognac
- 3 carottes, coupées en rondelles
- ½ zeste d'orange râpé
- 5 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de viande de bœuf (à bourguignon), détaillée en cubes (2 cm)
Le jour même
- 80 g de farine de blé
- 60 g d'huile d'olive
- 180 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2461.8 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 28.8 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Porc aux lentilles
1h 20min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Pissaladière classique
2h
Osso-buco cuisson lente
1hod. 50min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Ragoût de calamars, chorizo et haricots blancs
5 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauté de veau aux olives
1 Std.
Soupe corse
13 godz. 15 min
La daube niçoise
13h 20min