Apparaten en Accessoires
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 20min
4 portions
Ingrediënten
-
4 filets de poisson, avec ou sans peau type poisson maigre lotte/merlu (200 g chacun, 2 cm d'épaisseur)
-
1500 g d'eau
-
30 g de jus de citron
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
140 mg
Eiwitten
36 g
Calorieën
636 kJ /
152 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.2 g
Koolhydraten
0 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Sous-vide côtes de porc
2u. 50min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1u. 5min
Sucre glace
5min
Cuisson du riz au jasmin
35min
Cuisson du riz long blanc
35min
Caramel de base
25min
Dorer des échalotes
25min
Dorer légèrement ail et oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25min
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
20min
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Caramel liquide
25min