Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La mousse de saumon
- 150 g de filet de saumon frais, paré et désarêté, en morceaux (4 cm)
- 20 g de beurre doux
- 150 g de saumon fumé, en morceaux
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 brin d'aneth frais, les feuilles uniquement
- 1 c. à soupe de câpres au vinaigre, égouttées
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de gélatine en poudre
- 1 - 2 c. à soupe d'eau bouillante
Les gougères
- 80 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 150 g d'eau
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée d'épices à chili
- 80 g de beurre doux
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
-
de ciboulette fraîche, hachée
of d'aneth frais, haché
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 602.4 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 167.1 mg
Alternatieve recepten
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12h 15min
Petits pains aux pralines et chocolat roses
1 Std. 50 Min
Profiteroles au foie gras
1 godz. 45 min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Aspic d'asperges
24h
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Financiers au comté
30 min
Verrines de crème d'asperges
2 Std. 35 Min