Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entremets chocolat-café
4h
Cake aux abricots et au citron
55 min
Pêches à la vapeur
25 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 Std.
Risotto fraise-rhubarbe
50 min
Bûche de poisson
13 Std.
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12 Std. 30 Min
Massepain d'Issoudun
1h
Liqueur de cassis
1h 5min
Clémentines rôties, glace à l'amande
3h 45min
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30 min
Poire Belle-Hélène
10óra