Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 1 pincée de sel
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 100 g de mascarpone, très froid
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30 min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Choux craquelins au gianduja
17h
Crème pâtissière à la pistache
30 min
Entremets pistache et rhubarbe
12 Std.
Crémeux et biscuit citron, coulis de fraise
1 Std. 35 Min
Dacquoise aux fruits rouges
3 godz. 55 min
Coupe des îles
10h 30min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Kouglof alsacien
17h 10min
Crème dessert aux noisettes
2h 40 min
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25min