Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de fruits secs variés
- 3 œufs (blancs et jaunes séparés)
- 1 pincée de sel
- 100 g de miel
- 100 g de sucre en poudre
- 5 g de poivre de Sichuan
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- coulis de fruits rouges, type cerises ou coulis d'abricots pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 469.3 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.8 g
- Verzadigd vet
- 17.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 136 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cristallisation du chocolat
15 min
Pain au charbon
2 godz. 5 min
Bûche vanille et framboise
50 godz. 30 min
Crème pâtissière au caramel
50 min
Soupe froide de fraises et rhubarbe, quenelle de crème fouettée
1h 35min
Granité ananas et gingembre
4h 10min
Cake glacé comme un vacherin aux bananes et framboises
2h 40min
Bûche de poisson
13 godz.
Gâteau vapeur vanille, fraise, rhubarbe
1 godz. 15 min
Dacquoise aux fruits rouges
3h 55min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3hod. 20min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12sa 30 dk