Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake au citron vert
1h
Épices pour tarte à la citrouille
5min
Gâteau végan à l'orange et à la coco
2 Std.
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50min
Brioche des Rois aux orangettes
2h 20min
Chiffon cake à l'orange
1h 15min
Lasagne au pain rassis
1 Std. 45 Min
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Œufs au lait au citron
5h
Gelée de coing
1h
Pâte de coings
1 Std. 45 Min
Gelée et pâte de coing
24 Std.