Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 200 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 1 pincée de sel
- 400 g de farine de blé
- 1 c. à soupe de levure chimique
La garniture
- 700 g de pâte de coing, coupée en morceaux
- 70 g de vin doux sucré (Porto, Marsala par ex.)
- 1 blanc d'œuf, pour le brossage
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3448 kJ / 824 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de marrons
45min
Gelée et pâte de coing
24h
Pâte de coings
1h 45min
Minipanettones aux cerises et gingembre confits
5h
Gâteau à la crème de marrons et poires
45min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Riz au lait gratiné aux pommes
1h
Gâteau fitness aux pommes
1h
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Muffin abricot-pistache
55min
Galette des Reines aux pommes et pignons des Landes
1h 30min
Gelée de coing
1h