Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 300 g de farine de seigle
- 200 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 290 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- le zeste d'un citron jaune, finement râpé
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2198 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 110 g
- Vetten
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Petits pains de seigle
12h
Pain de seigle
5h
Pain de seigle
4h 10 min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain complet vapeur
4h
Pain noir aux graines
2h 45min
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Pain viking au sésame
3 godz. 10 min