Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain
- 125 g de levain "chef" (voir "Conseils(s)")
- 65 g d'eau minérale
- 60 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
La tourte
- 750 g de farine de seigle, et un peu pour fariner
- 675 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 12615 kJ / 2993 kcal
- Eiwitten
- 63 g
- Koolhydraten
- 617 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
3u.
Pain au levain
17h
Pain de seigle
5h
Pain cocotte seigle et épautre
2u. 40min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain au levain biologique
5h 5min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Pain à la farine d'épeautre
4h
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6 godz. 10 min
Pain à la patate douce
5 godz. 25 min
Pain d'épeautre aux graines
6 godz. 10 min