![Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7f8e20e964dcca9961ec0ff8f7ce7cba/Derivates/8f96700087fba5f3347decd6de9b3c3d9582cd0e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 2 citrons verts (zeste et jus)
- 6 brins d'estragon frais, équeutés
- 300 g de sucre en poudre
- 1 c. à café d'agar-agar
- 400 g d'eau
- 2 citrons jaunes (le jus seulement)
Le jour même
- 40 g de sucre en poudre
- 100 g de noisettes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 10 g de liqueur d'amande
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1490.7 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 59.3 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 14.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake orange-pavot
1 Std.
Pains longs noix de pécan et raisins
4j 30 menit
Pain moulé aux graines
3h 50min
Sorbet abricot-romarin et cookies aux dattes
12h 30min
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2 Std.
Chiffon cake à l'orange
1 Std. 15 Min
Fiadone au citron
3h 50min
Cocktail cidre de pomme
50 min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.
Tarte à la marmelade d'oranges
2 Std.
Croustillants à la noisette
45 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min