Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La poolish
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g d'eau minérale
- 5 g de sucre en poudre
- 100 g de farine T 55
La pâte
- 400 g de farine de seigle
- 100 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 275 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 8750 kJ / 2076 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 137 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains de seigle au citron
3h 50min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain au levain
17 Std.
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Pain complet
16h
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Baguette à la farine d'épeautre
4h 20 min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min