Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 90 g d'eau minérale
- 90 g de lait
- 7 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 325 g de farine T 55, et un peu pour fariner
- 70 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 25 g de beurre, en morceaux, et 1 noisette pour le moule
- 125 g de canneberges déshydratées
- 1 c. à café bombée de cannelle en poudre
- 1 œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 9314 kJ / 2218 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 414 g
- Vetten
- 68 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3 Std. 20 Min
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Petits pains moelleux aux fruits secs et yaourt
1 Std. 50 Min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 Std. 20 Min
Julekake (brioche norvégienne)
2h 50min
Pain brioché à la fleur d'oranger
3 Std. 15 Min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 Std. 40 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Buns à la cannelle
5 Std.
Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle
4 Std. 25 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min