Compatibele versies
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
of 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1315 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Mantecados (Biscuits sablés andalous)
2h
Minipains façon bretzel
2h
Madeleines au citron
6h 40min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5h 35 phút
Focaccia italienne
5h 10 min.
Baba ganoush (purée d’aubergines au tahini)
45min
Soufflés au fromage double cuisson
1h 25min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35min
Cake orange-pavot
1h
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Ravioli de courge aux noisettes
1 Std. 35 Min