Compatibele versies
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
of 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1315 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Pitas libanaises
2 godz. 20 min
Cheesecake au sésame noir et curd au yuzu
3h 20 min
Planche de beurre
15min
Brioches roulées salées
4h 45 min
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Pain maison au maïs
2j 30 menit
Ciabatta italienne
3 Std. 40 Min
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45 Min
Gratin de poisson et fruits de mer, béchamel végétalienne
1j 30 menit
Bagels américains
2 Std. 50 Min
Focaccia italienne
5h 10 min
Pains à burgers américains
3h 15min