Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- 15 g de peau d'oignon, rouge
- l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 61 mg
Alternatieve recepten
Tarte aux framboises et au lemon curd
3h 50min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1 Std. 25 Min
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7h
Œufs de couleur jaune
55min
Pêches pochées à la vanille, yaourt soja vanillé et framboises
25 Min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron - Mousse glacée aux fruits rouges
1 Std.
Mini-éclairs à la framboise
3 Std. 15 Min
Pâtes en dôme de jambon
1 Std. 30 Min
Œufs de couleur bleu clair
55min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Salade rhubarbe-fraise et fromage blanc
50 Min