Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
Alternatieve recepten
Caramel de base
25 Min
Crème à napper
15 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Boulettes de porc aux herbes, bouillon parfumé aux dumplings
1h 10 min
Sous-vide joues de porc
8h 30min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 min
Minibananes en robe de caramel aux épices
1 Std. 50 Min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Velouté de carotte au curcuma, pâtes aux lardons et champignons
55 min
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1h 30 min