![Sous-vide poitrine de bœuf Sous-vide poitrine de bœuf](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f4af8cbf-ef5a-4922-8abe-672d79b1a09f/Derivates/2f015943-2656-4149-938e-7d859fffea2a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
Alternatieve recepten
Sous-vide joues de porc
8 godz. 30 min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Sous-vide crevettes décortiquées, de taille moyenne
50 Min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
3 Std. 40 Min
Légumes racines et céréales mélangées
3h 15min
Caramel de base
25 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Dorer 250 g de bœuf en cubes (bien cuit)
10 min
Dorer des oignons avec des lanières de porc
15 Min
Boisson végétale à la noisette
12h
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2h 40min
Curry de légumes à la semoule (sous-vide)
1 Std. 45 Min