Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 - 800 g de poitrine de bœuf, coupé en 2 morceaux (5-6 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 79 mg
Alternatieve recepten
Saumon teriyaki sous-vide
1j 20 menit
Yaourt aux fruits rouges
12h 20min
Saumon teriyaki sous-vide
1j 20 menit
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25min
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 godz. 25 min
Lassi fraises et rhubarbe
12h 15min
Chocolat chaud
10 min
Chocolat chaud
10 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Saumon et salade de pomme et fenouil
1j 20 menit
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2j 10 menit