Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90.8 mg
Alternatieve recepten
Faire dorer et effilocher poulet et oignons nouveaux
15min
Rissoler 250 g de crevettes
15min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Rissoler lardons et champignons
20min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1h 20min
Sous-vide côtes de porc
2 godz. 50 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Dorer une poitrine de porc
15min
Faire sauter du chorizo
10min
Rissoler des oignons
20min