![Sous-vide filets de poulet Sous-vide filets de poulet](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8ad5c90d-1cbc-41d7-83b6-2231dc59e0b3/Derivates/084f75d3-7e7b-4993-a09c-885a9c916520.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poulet, sans peau (180-200 g chacun, 2-3 cm d'épaisseur)
- 1200 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 585.8 kJ / 140.3 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90.8 mg
Alternatieve recepten
Cuire du riz long complet
55 Min
Rissoler lardons et champignons
20min
Dorer 250 g de porc en lanières
15min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Steack de bœuf sous-vide, sauce béarnaise
2h 20min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1ч. 5 мин.
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2h 40min
Sous-vide cuisses de poulet
1h 30min
Saumon teriyaki sous-vide
1u. 20min
Dorer 250 g de porc en cubes
15min