![Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika Sauce hollandaise au poivron rouge et au paprika](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08303702-6260-4582-AB75-6A1C734E6DED/Derivates/ad5dc342-a9f3-462b-8782-2727c687849e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de poivron rouge grillé, en conserve
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 20 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 10 g d'eau
- 2 traits de sauce au piment, type Tabasco® (optioneel)
- 130 g de beurre
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
of 1 c. à café de paprika - 4 jaunes d'œufs
- ½ - 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 350 g
- Calorieën
- 6954 kJ / 1659 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 173 g
- Verzadigd vet
- 82 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1616 mg
Alternatieve recepten
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 Min
Sauce choron
20 Min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2h 15min
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1h 50min
Dorer 250 g de porc en lanières
15 Min
Sous-vide joues de porc
8h 30 min
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 Min
Fond brun de viande
2h 40min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12h 25 min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Beurres composés
10 min