Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 échalote, coupée en quatre
- 1 c. à café de vinaigre de cidre
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de gingembre frais, coupé en morceaux d'1 cm
- 200 g de mangue coupée en morceaux de 3 cm
- 1 citron vert, 2 pincées de zeste et 3 c. à soupe de jus
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de mélange de jeunes pousses de salade
- 4 radis roses non pelés, coupés en rondelles
- fleurs comestibles de moutarde (optioneel)
- 400 g de viande de bœuf (rond de gîte), coupé en tranches fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1196 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de viande à la sauce tomate
3 Std. 40 Min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5min
Glace chocolat-cerise et chantilly
12 Std. 25 Min
Pâtes aux bulots et tomates séchées
40 min
Caramel de base
25min
Haricots blancs à l'ail
50min
Blaff de légumes
35min
Ile flottante printanière et son cœur au trésor (Zone 4)
1 godz. 45 min
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25min
Filet de bœuf saignant au beurre persillé
2 godz. 15 min
Mousse chocolat blond-café marbrée caramel
7 godz.
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min