Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'épaule de porc, désossée et coupée en deux (4-5 cm d'épaisseur)
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 148 mg
Alternatieve recepten
Caramel liquide
25min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Filet de porc en robe de lard et beurre aromatisé
1h 45min
Poudre de caramel
1h
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide médaillons de veau
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2h 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 Std. 5 Min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h