Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (180 g chacun, 3 cm d'épaisseur)
- 1400 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 119 mg
Alternatieve recepten
Goulasch de bœuf cuisson lente
2h 45min
Cuisses de poulet et riz, sauce au poivron rouge
4h 45min
Sous-vide côtes de porc
2 Std. 50 Min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Caramel liquide
25 Min
Sous-vide épaule de porc, désossée
12hod. 25min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1 godz. 5 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2 Std. 25 Min
Sous-vide magrets de canard
2h
Caramel de base
25 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min