![Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon) Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9464a6fe-2c2c-44e7-8b73-eb5124b89962/Derivates/258973c4-e955-4564-a6ad-c44f4764a3e3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Faire sauter 400 g de pommes
15 min
Sous-vide côte de bœuf, désossée
2小时 25 分钟
Rissoler lardons et champignons
20 min
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Sous-vide côtes de porc
2h 50min
Cuisson du riz basmati
35 min
Foie gras sous-vide
72h
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 Std. 20 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Faire sauter 200 g de pommes
15 min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Cuisson du riz long blanc
35 min