Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filets de poisson gras, avec ou sans peau, type saumon (150 g chacun, 3 cm d'épaisseur),
- 1450 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 90 mg
Alternatieve recepten
Cuisson du riz long blanc
35 min
Cuisson du riz au jasmin
35 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4h
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Cuisses de poulet sous-vide
1h 30min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sous-vide médaillons de veau
1 Std. 55 Min
Caramel liquide
25min
Sous-vide poisson maigre (lotte, merlu)
1 godz. 20 min
Filet de bœuf saignant à la citronnelle et au basilic (cuisson sous-vide)
2h
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min