![Poires au sirop sous-vide Poires au sirop sous-vide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ba2091f76b7d52dc298e3c813c94258/Derivates/4a1f3342991beeca4c99f752e8f0ef4389fc365e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de beurre
- 30 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 2 bâtons de cannelle
- 6 poires, coupées en deux et égrainées
- 1500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
- glace à la vanille, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 874.3 kJ / 209.5 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 19.8 mg
Alternatieve recepten
Sucre glace (200 g)
5 Min
Coleslaw au Découpe-Minute
10 Min
Confiture abricot-gingembre
1h 55min
Poire Belle-Hélène
10hod.
ATELIER menu 1
1 Std.
Caramel liquide
35 min
Foie gras sous-vide
72h
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20 min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1 Std.
Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc
4h
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Menu light - Petites betteraves vapeur, sauce citron-moutarde
55 min