Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de ris de veau
- 750 g d'eau froide, et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
- 250 g de vinaigre blanc
- 600 g d'eau
- glaçons
- 300 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet mignon de porc aux herbes, sauce aux abricots et échalotes confites
47min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Huile d'olive au thym et vinaigre de framboise
504h
Ragoût d'agneau aux carottes et navets
2 godz. 20 min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Bouchées de patate douce au parmesan et purée de petits pois à la menthe
Geen beoordelingen
Tarte à la crème aux bananes avec croûte en gaufrette
1 godz. 35 min
Travers de porc sauce au café
40min
Epaule de chevreau roulée au pesto
1h 10 min
Paëlla aux fruits de mer
1h 5min