Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de ris de veau
- 750 g d'eau froide, et de l'eau glacée pour stopper la cuisson des ris de veau
- 250 g de vinaigre blanc
- 600 g d'eau
- glaçons
- 300 g d'oignons nouveaux, coupés en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de vin blanc
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioles aux champignons et aux châtaignes
1h 15min
Cuisse de canard aux légumes, sauce aux myrtilles
3h 30min
Risotto aux fruits de mer sans lactose
35 min
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25min
Poires au sirop sous-vide
45min
Langoustines au basilic
30 min
Veau sauce aux légumes, chips de pomme et de pomme de terre
5 godz. 15 min
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Verrines crabe, melon et mayonnaise aux herbes
30 min
Ris d'agneau à la zamorana
50min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1h 30min
Râbles de lapin farcis à la normande
1h 15min