Compatibele versies
Verrines de soupe, crème fouettée au zeste d’orange, crumble de pain grillé à l’ail
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 60 g de beurre, en morceaux
- 6 tartines de pain rassis
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 4 pincées de fleur de sel
- 4 pincées de poivre moulu
- 1 c. à café de zeste d'orange non traitée et râpée
- 300 - 400 g de reste de soupe (courges, carottes, poireaux...)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1361 kJ / 326.7 kcal
- Eiwitten
- 4.5 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 15.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 787.2 mg
Alternatieve recepten
Meringues fondantes chocolat-amande
2j 30 menit
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Pannacotta au foie gras et coulis de mangue
2h 15 min
Cromesquis de poisson
1h 50min
Canapés aux crevettes et purée de petits pois à la menthe
1j
Terrine courgettes, ricotta et bacon
50 menit
Duo de saumon et cabillaud, petits légumes et sauce crustacés
1j
Religieuse craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Bouchées de betterave, chèvre et pesto de roquette
30 min
Salade alsacienne revisitée sur sablé parmesan
1j
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Verrine aux trois poivrons
55 Min